Solid Edge 2023 – Karácsonyi kiadás

Ez a bejegyzés a karácsonyhoz íródott #SolidEdge szemszögből, de van benne egy kis visszatekintés is.

Lassan, de biztosan ki fogom kapcsolni a gépem és én is pihenőre fogom. Karácsony nekem a befelé fordulásról, a családról szól, ennek megfelelően nem állok be az utolsó pillanatos ajándékvásárlók sorába.

Mit is mondhatnék erről az évről? Egy nagy 10-es, hiszen jubilált az EPLM, X. alkalommal rendeztük meg az országos Solid Edge versenyt, sikeres évet zártunk. Magyarországon csak mi vagyunk a Siemens DIS aranyfokozatú partnere és még lehetne sorolni. Miután a szakmai blogom az SE köré épül, így ebből a szemszögből is azt kell, hogy mondjam a Solid Edge is sikeres évet zár(t). Ebben az évben ismét sikerült a fejlesztőkkel személyesen találkozni az augusztus végi képzésnek köszönhetően, elkezdtük bevezetni a Solid Edge 2023-at az újdonságok konzultációkon keresztül. Tartottunk sok webinárt, aminek középpontjában a Solid Edge volt. Nem is beszélek azokról a demókról, képzésekről, amelyeket a hétköznapokban magunk mögött tudhattunk. Tovább építettük a szakmai kapcsolatot az technikumokkal, hogy a mostani diákokból jó szakemberek legyenek. Ez csak néhány kiragadott példa, hogy nem unatkoztunk, sőt kijelenthetem, hogy elfáradtunk, elfáradtam. Most jön a pihenés és utána vissza a valóságba…

Soha sem fordulunk rá az új évre anélkül, hogy a frissen megjelent Solid Edge-hez ne készítsük el a legújabb weboldalt, ami bemutatja az újdonságok egy részét. Így van ez most is, ajánlom figyelmetekbe: Solid Edge 2023 weboldal

Solid Edge 2023 weboldal
Solid Edge 2023 weboldal

Jó böngészést a Solid Edge 2023-hoz!

Solid Edge szakma, mint mindig

A korábbi éveknek megfelelően ez a bejegyzés most ünnepi témájú lesz egy kis szakmaisággal. Sok nemzetközi ismerősöm van, így egy kicsit nekik is tisztelgek ezzel a bejegyzéssel, de természetesen nincs fontosabb nálatok, magyar felhasználóknál. A virtuális komponens segítségével készítek egy karácsonyfát. Ennek a megoldásnak az az előnye, hogy az elején nem kell a 3D-s modellt használni, hanem a benne létrehozott komponens vázlat segítségével építhető meg a layout, elrendezés.

Solid Edge karácsonyfa
Solid Edge karácsonyi kiadás

Ez egyébként a célgépeseknek nagyon hasznos lehet, mert gyorsan meg lehet építeni az elrendezési tervet, majd az egy gombnyomásra 3D-s modellre “cserélhető”. Azonban ez használható új konstrukció létrehozáshoz is akár.

Íme, a gyakorlatban:

Köszi, hogy idén is velem tartottál, boldog karácsonyi ünnepeket!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT! ÉS TE MIT GONDOLSZ ERRŐL A BEJEGYZÉSRŐL?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .