Képből DXF a Solid Edge modellhez

Ha szeptember, akkor EPLM Trends! Szívesen várunk minden érdeklődőt 16-án az Aquaworld Resort-ban!

Néhány héttel ezelőtt tették fel ezt a kérdést nekem:

„Lehet már tudni valamit az előadásokról?”

Íme, a válaszom:

„Természetesen lehet tudni, így elárulok néhány részletet. Nem rólunk, hanem a felhasználókról és a felhasználóknak fog szólni, mi csak a „nélkülözhetetlen statiszták” leszünk. Egy picit eltávolodunk a Földtől, de nem vesszük célba a Marsot, magyar, valós felhasználói példák és kihívások jellemzik majd a bemutatót, amolyan EPLM módra, ahol az üzemanyagot a megoldásaink szolgáltatják.”

EPLM_Trends_2015 Solid Edge ST8

Ha még nem regisztráltatok, akkor tegyétek meg a fenti linkek bármelyikén! 😉

Mi ott leszünk!

Technikai oldal ismét.

Sokszor visszatérő igény, hogy egy képből kellene valami Solid Edge számára is emészthető fájlformátumot készíteni modellezéshez. Persze mindezt ingyen és jogtisztán, kalózkodás mentesen!

Hát akkor nézzünk egy nálam már bevált megoldást az Inkscape „személyében”. Ez egy ingyenes vektorgrafikus szoftver, amit pont azt tudja, amire szükségünk van. Egy képet tudunk vektorizálni, szükség szerint egyszerűsíteni.

Hogy miként kerül az eredmény a Solid Edge-be?

A „jó öreg” Drawing Exchange Format a megoldás, amit be lehet olvasni a Solid Edge-be és felhasználható a modellezéshez.

 

Ne feledd, találkozzunk szeptember 16-án az EPLM Trends 2015-ön!

Egy gondolat a(z) “Képből DXF a Solid Edge modellhez” című bejegyzésnél

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT! ÉS TE MIT GONDOLSZ ERRŐL A BEJEGYZÉSRŐL?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .