A Mi sikerünk a Ti sikeretek is!

Az, hogy egy cég és azok alkalmazottai “jól” dolgoznak azt két féleképpen lehet “mérni”. Az egyik, hogy a vásárlók (akik a mi esetünkben a felhasználók) elégedettek és bizalommal fordulnak a kérdéseikkel és igényeikkel az értékesítést végző vállalathoz. A másik, hogy a beszállítók elismerik az adott cég erőfeszítéseit és látják, hogy lehet rá építeni!

Ez után az általános bevezetés után nézzük egy picit aprólékosabban a két fő visszajelző tényezőt.

Felhasználók, ügyfelek oldaláról ismertük, ismerjük a biztatást, hogy “srácok” jól csináljátok, amit csináltok, csak így tovább. Persze az élet nem ilyen egyszerű, hogy mindenki 100%-ig elégedett, a nagy számok törvénye alapján vannak olyanok is, akiknek van valamilyen problémájuk. A lényeg az, hogy nem szabad elengedni ezen felhasználók, ügyfelek kezét, hanem amiben csak lehet segíteni kell nekik a rendelkezésre álló eszközökkel. Ők is hálásak lesznek, mint ahogy mi is a türelmükért! Ennek lesz az az eredménye, hogy baráti hangulat alakul ki közöttünk és adunk egymás véleményére. Az elmúlt évek bizonyították, hogy ez a modell jól működik! Az üzlet, ember és ember között jön létre, akik mögött ott áll a “munkáltató a cég”! Ennek a jó kapcsolatnak az eredménye, hogy nagyon sok cég sikeres a mi termékeinkkel, megoldásainkkal, és ezáltal mi is sikeresek vagyunk!

Két példa, amelyeknek egyedi, lassan évtizedes történetük van (ajánlom elolvasni, megnézni őket, ezek nem fizetett politikai hirdetések :-)):

A FarmGÉP Kft. sikertörténete az Enterprise Group PLM üzletágának segítségével

Az Enterprise Group PLM Üzletágának sikere a Ruget Magyarország Kft-nél

Beszállítói oldalról (akiknek a megoldásait képviseljük Magyarországon) mind a Siemens PLM , mind a Vero Software is folyamatosan biztosít minket a támogatásukról. Persze ezt ki kell érdemelni! Az új helyzethez is tudtunk, tudunk alkalmazkodni és próbáljuk megállni a helyünket, pedig nem vagyunk egyszerű helyzetben. Itt nem arról fogok írni, hogy milyen nehéz stb… Ezek mind megoldandó feladatok, lehetőségek a számunkra! Januárban volt egy konferencia, ahol a Siemens PLM-től kaptunk egy elismerést, egy díjat. Ez erőt ad nekünk, hogy az új helyen, az Enterprise Group-ban is maradandót tudtunk alakítani néhány hónap alatt, amire azonnal felfigyelt a Siemens PLM is és a régióban a legjobb értékesítési és értékteremtési mutatókkal rendelkeztünk (visszafelé nem mutogatunk :-)).

eplm_2012

Köszönjük a biztatást, az elismerést a Felhasználóktól, Beszállítóktól! Angoloson befejezve: To be continued ;-)!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT! ÉS TE MIT GONDOLSZ ERRŐL A BEJEGYZÉSRŐL?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .